Morts d'Aviació a Catalunya - Efectes Boira Aeroports

viernes, 7 de mayo de 2010

Dubtes a la baixa Anoia sobre el vol Corporatiu (Regió7 07.05.10)

Còpia literal. Pag 2-3 7 maig.10
"M'entre s'escurça l'espera perquè es concreti el pla director urbanístic de l'aeroport corporatiu(...) els agents econòmics i polítics de la Conca d'Òdena han assistit amb incredulitat a la constitució d'una "comissió de seguiment del procés".
Aquesta plataforma, sorgida a les poblacions al sud de la conca, EL CEL DE LES QUALS SERIA ON ELS VOLS DEIXARIEN ENRERE O S'ATANSARIEN A L'AERÒDROM D'IGUALADA-ÒDENA, es va constituir el mes d'abril. Ho figuren els alcaldes de Pobla, La Torre de Claramunt, Capellades i Vallbona d'Anoia. També hi són representants del poligon industrial de les Gavarreres d'Òdena i associacions de veïns de diversos municipis.
Les argumentacions són que "l'emplaçament esdevé una mala proposta, molt poc consensuada i mal explicada, tant als implicats com a la ciutadania en general".
Segons representants empresarials de pla de les Gavarreres, "l'emplaçament proposat" del nou aeroport corporatiu "POT SUPOSAR UNA PÈRDUA DE LLOCS DE TREBALL".
(...)

AIXI DONCS, ELS QUE ELS HAN DE SOBREVOLAR ES PREOCUPEN PEL SOROLL, OI? O ES QUE A SANT PERE NO VOLIEN SOBREVOLAR INDISCRIMINADAMENT SOBRE EL POBLE?

No hay comentarios: