Morts d'Aviació a Catalunya - Efectes Boira Aeroports

miércoles, 20 de febrero de 2008

AEROPORT, NO GRÀCIES

5 MORTS A L'AEROPORT "MODEL" DE LA GENERALITAT
Un petit jet privat va causar 5 morts i un incendi que va afectar a dues cases prop de la localitat de Farnborough, al comptat de Kent, destruint-ne totalment una d'elles.
(LA VANGUARDIA 31/03/2008) +info



ATENCIÓ!
Requisits de l'Informe del Pla de Sostenibiliat Ambiental (Clic aqui)

L'Ajuntament de Sant Pere va convocar als veïns

15/03/08 L'Ajuntament va exposar la cronologia dels fets, i la cosa sembla que tendirà a radicalitzar-se davant la prepotència i abús que està actuant "el galtes" de l'Oriol Balagué (PSC), lo de senyor ho guardem per un altre que s'ho mereixi.
L'advocat de l'ajuntament no es va assistir a la reunió i va ser descobert en falsedat al no informar a les altres parts contraries al PLA DIRECTOR. Es van acordar diverses mesures.

REUNIÓ Eleccions: Els electors de l'Aeròdrom castiguen al Tripartit.
Sant Pere Sallavinera i Calonge de Segarra, es converteixen en el tercer i quart municipi amb millors resultats de CiU de la província de Barcelona. A Calaf, Aguilar de Segarra i Prats de Rei, també va guanyar la formació de Duran i Lleida.

ES UNA VERGONYA!!!

En 3 minuts seborevolen el poble quatre vegades tres aeronaus diferents! (Diumenge 2 de març de 2008)
Vegeu les fotos de l'aeronau matricula EC-CZR.



NO VOLEM +AEROPORT

La Generalitat, Conseller Nadal, Oriol Balagué i camarilla, volen enxufar un Aeroport Corporatiu allà on puguin, mentre segueixen lluitant per endinyar-nos el soroll de les avionetes de formació que no volen a Sabadell, per ells tant se val els 8odB o mes que afecten a les nostres cases.

Es pot resumir en prepotència, abús i falta de transparència, reconeguda aquesta pel Síndic de Greuges, i això si, amb la complicitat dels partits del govern de Catalunya, PSC, ERC i IC.

Per aterrar a la pista de terra existent, cal sobrevolar el nostre poble a una alçada inferior als 200 metres sobre la plaça major, i per fer pràctiques d'aterratge una mateixa avioneta es capaç de sobrevolar de forma il·legal el poble cada 2 minuts, a una distància inferior a la permesa.

Mentre seguim enviant pràcticament cada setmana denuncies a Aviació Civil, i el nostre contenciós segueix endavant, us diem a Sant Pere Sallavinera: Tot això no ens cal, no es compatible ni amb les nostres cases, ni amb el nostre entorn natural, que per no tenir, no tenim ni mà d'obra per cobrir els pocs negocis que hi ha al poble.

No hay comentarios: